Duurzaam interieurontwerp

Wil je een fijner huis voor jezelf of je gezin? Of ga je een huis bouwen of verbouwen? Ik ontwerp graag jouw duurzame interieur, zodat jij je weer fijn voelt in je eigen huis.

1. Totaal interieurplan

Je gaat verhuizen, maar hebt geen idee hoe je de nieuwe ruimtes moet inrichten. Of je woont al een tijdje in je huis, maar nu wil je je er echt thuis voelen.

Met een totaal interieurplan kies je voor een compleet pakket van moodboard, plattegrond, 3D-ontwerp, kleur, materialen, een lichtplan, en stylingtips. Als extra kun je kiezen voor een shopping list, een overzicht van alle producten.

Een compleet pakket om
je echt thuis te voelen

Zo pakken we het aan: Samen met jou maak ik een plan voor één of meerdere ruimtes. Natuurlijk kom ik eerst bij je langs voor een vrijblijvend intakegesprek. We bespreken dan wat jouw wensen zijn. Dan maak ik een offerte op maat en begint het ontwerpproces. Ik visualiseer mijn ideeën voor sfeer en kleur in een moodboard. En ik maak een plattegrond en 3D-tekening voor je, zodat je al goed kan zien hoe de ruimte eruit gaat zien. Ook neem ik materialen voor je mee en eventueel kan ik een shopping list voor je maken. Je krijgt het advies in een boekje.

Vanaf € 895. Neem contact op voor jouw offerte op maat.

2. Kleuradvies

Je bent blij met de indeling van je woning, maar het voelt niet af. Er mist iets. Eenheid, een verrassend element misschien, of gewoon wat meer eigenheid.

Met een persoonlijk kleuradvies investeer je een paar intensieve uren in je interieur. Daarna weet je beter wat er mogelijk is, wat jouw stijl is en hoe je met kleur of materialen je interieur echt eigen maakt. Je krijgt een plattegrond van je huis met de kleuren voor de muren en vloeren en ik maak een overzicht van alles wat we besproken hebben.

Persoonlijk kleur- en
stylingadvies

Zo pakken we het aan: Ik kom bij je langs. We kijken samen naar jullie vragen en wensen. We onderzoeken welke stijl bij jullie past. We hebben bijvoorbeeld tijd voor een hele benedenruimte.

Je vraagt me alles wat je wilt weten. Aan het eind hebben jullie een mooi plan vol met ideeën, tips en antwoorden op je vragen en kun je aan de slag om het plan te gaan uitvoeren.

Ik stuur jullie na afloop een document met de kleurcodes en materialen die goed in jullie ontwerp passen.

Vanaf € 299

3. Online stylingadvies

Je bent blij met de indeling van je woning, maar het voelt niet af. Er mist iets. Eenheid, een verrassend element misschien, of gewoon wat meer eigenheid of kleur.

Het stylingdocument is een stylingplan dat je 1 op 1 kunt gebruiken om het interieur van je ruimte uit te werken. Met lekker veel beeld en alle producten op een rij in een shoppinglist. Zo kun jij meteen aan de slag met je nieuwe interieur. Alles is natuurlijk afgestemd op jouw wensen.

Een stylingplan zodat
je zelf aan de slag kunt met je interieur

Je krijgt een persoonlijk stylingplan met advies over:

  • Muurkleur
  • Behang/wandbekleding
  • Accessoires
  • Meubels

Je stuurt me per e-mail de plattegrond van de ruimte(s). Daarbij stuur je ook foto’s van de kamer. Daarna spreken we elkaar via een videocall. Ik stel jou een boel vragen, bijvoorbeeld waar je wel en niet van houdt. En natuurlijk mag je ook al je vragen aan mij stellen. Ik werk je wensen uit in een stylingdocument dat je per post in een mooi doosje ontvangt.

Vanaf € 175 incl. btw per ruimte.